+36 30 694 30 34 dorog.tdm@gmail.com

HÍREINK

Kategória: Hírek, Programajánló, Dátum: 2018 május 11

Minden korosztályt szeretettel invitálunk az InterAktív Gyereknapra Dorogon!

—> A legkisebbeket Kerekítő foglalkozással várjuk a park hűvösében. Napközben vidám konceret ad a Széltoló zenekar.

Gyereknap DOROG fényképe.

—> A 3-8 év közöttiek egy napra felnőttnek érezhetik magukat, hiszen belebújhatnak a szüleik bőrébe és kipróbálhatnak különböző foglalkozásokat.

A tematikus állomásokon Hófehérke és a hét törpe várja a kicsiket, akik az alábbi mesterségekkel ismerkedhetnek meg:

1. Tudor és a Richter óvoda nevelői szeretettel várják azokat, akiket érdekel a laboratóriumok világa. A Richter munkatársai valódi kísérleteket mutatnak be, amiket – egyszerűbb formában – a gyerekek is kipróbálhatnak.

2. Vidor és Jurák Norbi csapata a mozgásra éhesek igényét elégíti ki, hiszen a trambulinokon bárki próbára teheti az ügyességét.

3. Szundi, az Álomszuszék Kft önkénteseivel és a Petőfi Óvoda nevelőivel arra tanítja meg játékosan a résztvevőket, hogyan kell a közvetlen környezetünket rendben tartani.

4. Hapci a Gyermekjóléti Szolgálat és a Posta önkénteseivel megtanítja a lurkókat arra, hogyan kell helyesen megcímezni egy borítékot és megismerkednek a postai eszközökkel is.

5. Morgó és a Hétszínvirág Óvoda nevelői megmutatják, melyek az egészséges és az egészségtelen ételek. Lehet itt vásárolni, válogatni, tapogatni!

6. Kuka a Zrínyi Óvoda óvónőivel és a Sarpi Dorog Kft. szakembereivel a környezettudatosságra neveli a gyerekeket. Megismerkedhetnek a szelektív hulladékgyűjtéssel játékos formában.

7. Szende és Hófehérke a Petőfi és Hétszínvirág Óvodák nevelőivel és a Családsegítő Szolgálat szakembereivel kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket. És ha a csemeték minden állomáson összegyűjtötték a feladatok elvégzéséért járó matricát, akkor ezen az állomáson megkaphatják az érte járó jutalmat is.

A gyerekek az esemény előtti napokban megkapják az oktatási intézményekben a munkafüzetüket, amelybe a matricákat gyűjthetik!

Gyereknap DOROG fényképe.

—> A 9-14 év közöttiek figyelmét a tudatos internethasználatra szeretnénk felhívni.

A lányokat egy valódi YouTube klip forgatására várjuk. Igazi operatőrök, igazi kamerák, igazi koreográfia! Ha szeretnétek ti is a részesei lenni, csak meg kell tanulnotok a Carmen Táncegyüttes tanárai által bemutatott koreográfiát és már szerepelhettek is a klipben!

A fiúk számot adhatnak focitudásukról – mind a valóságban, mint a virtuális világban. Várjuk maximum 8 fő csapatok jelentkezését az alábbi korosztályokban:
3-4. osztály
5-6. osztály
7-8. osztály
junior-szenior kategória

Jelentkezni az iskolában a kapcsolattartó pedagógusoknál, vagy az alábbi linken tudtok:
http://dorogisport.hu/labdarugas/interaktiv-gyereknap-online-nevezesi-felulet

Az Otthon téren egy 10×14 méteres műfüves focipályát állítunk fel, ahol igazi élmény lesz a focizás. A FIFA18 tudásotokról pedig mindenki értesül, hiszen a nézők (és persze ti is) egy óriáskivetítőn követhetik a verseny alakulását.

Gyereknap DOROG fényképe.


—> A szülők számára pszichiáter bevonásával beszélgetést szervezünk arról, hogyan lehet rávenni a gyerekeket arra, hogy kevesebbet internetezzenek, vagy ha mégis neteznek, akkor tartalmas szórakozást nyújtson számukra a világháló.

Nap közben ismét lesz trambuli, óriás légvár, válogathattok a gyerekkönyvek között és persze az ízlelőbimbókat sem hagyjuk cserben, hiszen lehet majd fagyit, vattacukrot, kürtős kalácsot is kapni.

A belépés a rendezvényre INGYENES!

Programok kezdési időpontja:
9.00 – 17.00

GYERTEK, ÉREZZÉTEK MAGATOKAT JÓL AZ INTERAKTÍV GYEREKNAPON DOROGON!

Gyereknap DOROG fényképe.